ajax-loader-2
Meldpunt Openbare Ruimte Nederland | Gorcumse raadsleden willen doorpakken om de toegankelijkheid van de stad voor mensen met een beperking snel te verbeteren.
1652
post-template-default,single,single-post,postid-1652,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Gorcumse raadsleden willen doorpakken om de toegankelijkheid van de stad voor mensen met een beperking snel te verbeteren.

Blinden en slechtzienden kunnen met moeite hun weg vinden in de Gorcumse binnenstad door het ontbreken van geleidelijnen én wie in een rolstoel zit, krijgt te maken met een route vol hindernissen. ,,Maar ook voor mensen die slecht ter been zijn of met een kinderwagen door de binnenstad wandelen, valt er veel te verbeteren”, concluderen onderzoekers van bureau ZET.


Lees verderop topic.nl