ajax-loader-2
Meldpunt Openbare Ruimte Nederland | OPROEP AAN GEMEENTEN & BOUWERS!
1682
post-template-default,single,single-post,postid-1682,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

OPROEP AAN GEMEENTEN & BOUWERS!

Werkzaamheden kunnen invloed hebben op de omliggende openbare ruimte. Denk bijvoorbeeld aan bouwhekken die een stoep smaller maken, aangepaste routes, of bouwmaterialen die een doorgang blokkeren. Als je blind of slechtziend bent, is dit extra lastig en kan het zelfs gevaarlijk zijn. Om hier aandacht voor te vragen, maakte MORN.nl deze film met ervaringsdeskundige Rob Remmen. Kijk op www.morn.nl/rekeninghoudenmet voor meer informatie over hoe je op en rond bouwplaatsen rekening kunt houden met blinden en slechtzienden.